U wilt een nieuwe website?

      Reacties uitgeschakeld voor U wilt een nieuwe website?

Websoleil gaat met pensioen en neemt geen nieuwe opdrachten meer aan.

Met Webdesign Soleil als partner bij het ontwikkelen van uw nieuwe website start het traject als volgt:

Responsive designIn een eerste overleg bespreken we uw wensen. U kunt natuurlijk langs komen voor een persoonlijk gesprek maar een intake via e-mail, skype of telefoon is ook een prima optie.

U kunt denken over vragen als:

  • Wat wil ik bereiken met mijn site?
  • Wie wil ik bereiken?
  • Welke kleuren spreken mij aan?
  • Houd ik van een zakelijke stijl of meer creatief?
  • Wil ik voornamelijk met tekst werken, of veel met afbeeldingen?
  • Hoe ga ik mijn site onderhouden?
  • Wil ik een site met CMS of zonder?
  • Hoe ziet mijn kostenplaatje eruit?

Projectplan

Op basis van de intake maak ik een offerte en projectplan. Daarin komt te staan welke producten ik u kan leveren tegen welke tarieven. Daarnaast wordt uw aandeel in onze samenwerking beschreven. Een tijdslijn voor het bouwen van de website wordt opgezet. Zijn we het hierover eens dan bekrachtigen we dit met een handtekening en kan de samenwerking van start gaan.

Concept nieuwe website

Nieuwe website

U mailt concepten van uw tekst en beeldmateriaal aan Websoleil en ik maak een basisontwerp voor uw website. Dit voorlopig materiaal wordt op een afgeschermd gedeelte van het internet geplaatst, toegankelijk via een wachtwoord.

Wilt u het schrijven of redigeren van uw teksten uit handen geven dan is dit tegen meerkosten mogelijk.

We overleggen en wijzigen teksten en design tot alle partijen tevreden zijn. Stapsgewijs wordt een valide website gebouwd.

Als het concept is goedgekeurd

Voor het hosten van uw website op het internet hebt u een domeinnaam en een provider nodig. WebSoleil kan helpen bij het kiezen van een strategische domeinnaam en het zoeken van een bij uw website passende provider. Uw site gaat officieel online.

Zoekmachines..

Voor de site goed vindbaar is in zoekmachines op het internet gaat er wat tijd overheen. Het verkrijgen van linken, op bijvoorbeeld gerelateerde startpagina’s, naar uw site is erg belangrijk. Ook Sociale media als Facebook en Twitter spelen een rol. WebSoleil helpt u hiermee op weg, of kan dit tegen meerkosten voor u doen. Lees meer over zoekmachineoptimalisatie.

Het resultaat

Nieuwe responsive site, voorbeeld

Een professionele, veilige, zoekmachine vriendelijke website die uitstraalt wat u bedoelt, gebouwd met valide code. Maar ook een site die responsive is en op alle apparaten goed wordt weergegeven.

Lees ook: