Tarieven ontwikkeling websites

      Reacties uitgeschakeld voor Tarieven ontwikkeling websites

Websoleil gaat met pensioen en neemt geen nieuwe opdrachten meer aan.

Tarieven voor het ontwikkelen van een nieuwe website, met of zonder CMS zijn verwijderd. Ook de tarieven voor onderhoud, uitbreiding, herontwerp of ombouwen van websites vindt u hier niet meer.

Een nieuwe website met CMS WordPress of CMS Joomla

Een website die gebouwd wordt op een onderliggend CMS systeem valt voordeliger uit dan een site zonder CMS. Dit komt doordat de basis voor de website al gelegd is door het systeem. Een ander groot voordeel is dat u zelf pagina’s, tekst en afbeeldingen kunt toevoegen. Lees meer over Wat is een CMS?

Basis pakket Joomla of WordPress

Tarieven WordPressBij het basis pakket kunt u voor het ontwerp van uw site in WordPress kiezen uit een van de gratis thema’s op het internet, bijvoorbeeld bij wordpress.org. Het gekozen thema wordt aan uw wensen aangepast binnen de mogelijkheden van het thema.

Tarieven JoomlaVoor het ontwerp van uw website bij het basispakket in Joomla kunt u kiezen uit een van de gratis templates die op internet te vinden zijn, bijvoorbeeld bij joomlashine.com. Ook hier wordt het template binnen bepaalde grenzen aan uw wensen aangepast.

Aangepast pakket Joomla of WordPress

Boschphotography Dit pakket is uitgebreider dan het basis pakket. Het ontwerp wordt bij zowel WordPress als Joomla gebaseerd op een bestaand thema of template, maar daarna zodanig aangepast dat het vormgeven richting  een op maat gemaakt ontwerp gaat. Qua functionaliteit heeft u de optie om gratis 2 extra extensies of plugins te laten inbouwen.

Luxe pakket CMS Joomla of CMS WordPress

Gestaltis U kunt ook de keuze maken voor het luxe pakket om een website gebaseerd op het CMS WordPress of Joomla te ontwikkelen. U wilt graag een unieke uitstraling en aangepast ontwerp. Dit ontwerp wordt voor u geheel op maat gemaakt. U hoeft niet online te zoeken naar thema’s voor WordPress of templates voor Joomla. Het kan zijn dat u al een huisstijl hebt of een idee hiervoor dat als leidraad kan dienen. Zo niet dan beginnen we blanco.


Welk pakket u ook kiest, het resultaat is een professionele site met alle hiertoe behorende kenmerken.

Tarieven voor een nieuwe website, zonder CMS

Een website zonder CMS systeem is ook een mogelijkheid. De tarieven hiervoor zijn hoger omdat elke pagina apart ontworpen wordt. U kunt zelf geen pagina’s, tekst en afbeeldingen toevoegen tenzij u verstand hebt van html en css. Wel kan Websoleil aangeleverde inhoud voor u plaatsen tegen bepaalde onderhoudskosten. Voordeel: een site zonder CMS is vaak sneller ingeladen dan een website met een CMS.


Tarieven voor het onderhoud van een website

  • Voor alle websites is een onderhoudscontract mogelijk. Het tarief hiervoor is afhankelijk van de aard van het werk. Bijvoorbeeld voor het bijhouden en toepassen van de veiligheidsupdates van een CMS kunt u een onderhoudscontract afsluiten.
  • U kunt ook per opdracht betalen.*

Tarieven uitbreiding website

Uw website is online en u bent aan uitbreiding toe. Het CMS Joomla werkt met extensies en het CMS WordPress met plugins.

  • Via een extensie of plugin kunt u extra functionaliteit laten inbouwen bij een website met CMS Joomla of WordPress. Kijk eens bij Joomla! extensies of WordPress plugins wat de mogelijkheden zijn.

Herontwerp website

Het herontwerpen of restylen van een website kan een tijdrovend werk zijn, maar ook erg meevallen.


Het ombouwen van een website naar een CMS

Niet elke website is geschikt om omgebouwd te worden naar een CMS systeem. Aanpassingen aan het ontwerp zijn nodig.


Overige opties

  • Het schrijven en/of redigeren van teksten*
  • Het aanvragen van links naar uw website, SEO*
  • Het leren omgaan met het CMS*
  • Beeldend materiaal geschikt maken voor het web*
  • Foto’s maken voor de website*
  • Logo ontwerp*
  • En meer..

* Tarieven in overleg. Alle tarieven zijn inclusief.


Lees de Algemene Voorwaarden (PDF)