Recensies van klanten

      Reacties uitgeschakeld voor Recensies van klanten

Lees recensies van klanten die samen met Webdesign Soleil een website ontwikkelden.

…Webdesign Soleil is een betrouwbaar adres waar voldoende tijd, aandacht en creativiteit aanwezig is om een bijzondere website te laten maken.

Recensies van Gestaltis

…De kunst en het vakmanschap om een website af te stemmen op de doelgroep is hier te vinden. Bovendien biedt WebSoleil een prijs/kwaliteit verhouding die ronduit uniek is.

Recensies van Praktijk Hoek Melkweg

…Ik kende Websoleil al van de site van de stichting ICG. Die was overzichtelijk, werd goed onderhouden, de webmaster had kennis van zaken. Het was dus vanzelfsprekend dat ik juist daar ook mijn eigen website wilde onderbrengen. In eerste instantie was het een site waarvan alles door de webmaster werd bijgehouden.

Langzamerhand vond ik het wel aardig om zelf het en en ander toe te kunnen voegen, dus toen werd de site omgezet in Joomla en kan ik, met hulp, zelf nieuws en foto’s toevoegen. Ik ben vooral onder de indruk van de persoonlijke aandacht voor de identiteit van mijn site, dus alle lof voor websoleil! – recensie van Marlies Bosch,

Recensies van Boschphotography 

…Enkele jaren geleden besloot ik “het net” op te gaan met een eigen website voor mijn praktijk. Ik ben een echte digibeet, dus had ik wel enige hulp nodig.
Soleil heeft mijn website ontworpen en ik ben super enthousiast over het resultaat. Niet alleen over de lay-out en de opmaak, maar ook over de gebruiksvriendelijkheid van de site. Doordat WebSoleil zich verdiepte in de aard van mijn bedrijf en in mijn persoonlijke visie, is het een website geworden die een uitstraling heeft die precies bij mij en mijn bedrijf past.

Recensies van Oorsprong

Recensies uit de non profit sector

…Voor een stichting zoals de DFLN is het belangrijk om

  • in het nieuws te komen en te blijven,
  • geen kosten te maken die voor donateurs onoverzichtelijk zijn,
  • een site in meerdere talen te hebben.

Daarbij komt natuurlijk dat een site in een oogopslag overzichtelijk moet zijn en geen doolhof. Toen dat dreigde te gebeuren doordat we uit ons jasje groeiden, was het de webmaster van websoleil die ons aanraadde de site om te zetten naar Joomla. Dat is een langdurig project geweest van hoor en wederhoor, dat uiterst plezierig is verlopen. Natuurlijk is het feit dat Websoleil dit grote project uitvoerde als donatie aan de stichting een geschenk uit de hemel..

Recensies Ladakhnuns