Een professionele website

      Reacties uitgeschakeld voor Een professionele website

Een professionele website, ontwikkeld samen met Webdesign Soleil, heeft https en valide code, is responsive, veilig en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Een professionele website

Webdesign Soleil in Drenthe bouwt aansprekende en professionele websites voor een zeer redelijk tarief. Mijn uitgangspunt is steeds de doelgroep van uw bedrijf of organisatie. Deze eenpitter neemt niet veel opdrachten tegelijk aan waardoor  uw website kan rekenen op de nodige aandacht.

Kenmerken van een professionele website:

 • Uitstraling
  Uw website spreekt bezoekers aan, is duidelijk en straalt de kern van uw bedrijf of organisatie uit.
 • Responsive design
  Uw website is goed leesbaar op een computer , tablet , telefoon of ander apparaat en schaalt automatisch mee.
 • Veiligheid
  HTTPS voor uw webadres in plaats van HTTP is veiliger. De verbinding tussen de bezoeker van uw website en de server waar de website is ondergebracht wordt beveiligd met een SSL certificaat. Als gevolg hiervan  kunnen de overgedragen gegevens niet door een derde partij onderschept worden.
 • Webstandaarden
  Webstandaarden en webrichtlijnen zijn opgesteld door onder andere het W3C en zijn uitgangspunt voor het maken van websites met valide code. Hierdoor wordt de toegankelijkheid van uw site verhoogd. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een verklarende tekst bij een afbeelding, voor blinden of slechtzienden die afhankelijk zijn van screenreaders. Hiernaast worden moderne technieken als HTML5 en CSS3 ingezet om vorm en inhoud te scheiden.
 • Zoekmachines
  Uw website is goed vindbaar in de zoekmachines. De Engelse term hiervoor is Search Engine Optimized en de afkorting SEO.

Webdesign Soleil zorgt ervoor dat bij elke opdracht bovenstaande kenmerken worden meegenomen en een professionele website de standaard is.

Na realisatie kunt u eventueel via een CMS-systeem zelf de inhoud bijhouden en wijzigen.